Home ยป De Westerkerk

De Westerkerk

De Westerkerk in Amsterdam is een historische locatie met allure voor diners, congressen, concerten en tal van andere evenementen. Het imposante gebouw is dan ook een geliefde locatie voor menig eventmanager. De kerk biedt een unieke sfeer en klasse om gasten een onvergetelijk event te bezorgen. De imposante hoogte, monumentale pilaren en goudglanzende pilaren maken op menig bezoeker diepe indruk. Als audiovisueel leverancier van deze locatie is het dan ook elke keer een feestje om de Westerkerk uit te lichten.

De Westerkerk; een historische locatie met allure

In de Westerkerk worden zowel kleine als grote events georganiseerd. Denk hierbij aan zakelijke meetings zoals congressen en lezingen, maar ook feestelijke gebeurtnissen zoals concerten en bruiloften. Voor de audiovisuele ondersteuning op deze verschillende events werken wij al een aantal jaren met de locatie samen. Wij kunnen de gehele Westerkerk naar jouw wensen uitlichten (binnen en buiten). Daarnaast zorgen we ook voor een goede verstaanbaarheid van sprekers en musici op deze akoestisch uitdagende locatie.

Ook op zoek naar een (vaste) audiovisuele leverancier voor uw locatie? We komen graag vrijblijvend met u in contact. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw corporate event in De Westerkerk?

Laat een bericht achter middels dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.