Over ons

‘Spot-on’ audiovisuele producties is waar MNT STOKER voor staat. We leven voor het letterlijk ‘in the spotlight’ zetten van uw spreker, personeel, publiek, gebouw of product. Onze leukste uitdaging is dat dit altijd ‘on the spot’ (ter plekke) moet gebeuren. Dit doen we al meer dan 25 jaar met groot plezier vanuit onze vestigingen in Diemen en Joure, voor een groot aantal klanten op diverse locaties.

Waar andere bedrijven al vaak snel in technische details denken, proberen wij naar het grotere geheel te kijken. Dit blijkt ook uit onze werkwijze. Wij vragen namelijk eerst door; wat is de behoefte achter uw initiële vraag? We proberen daarbij een zo realistisch mogelijk beeld neer te zetten, zodat we van beide kanten een eerlijke verwachting hebben. Door onze ruime ervaring weten wij vaak al wat nodig is zonder dat u hier zelf aan heeft gedacht.

Wat klanten van ons vinden:

Hoe kunnen we helpen?” – deze vraag staat centraal bij MNT. Servicegericht, denken in oplossingen, hands-on, goede kwaliteit, kennis van zaken, maken gebruik van de nieuwste technologieën, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt. Daarnaast zijn Thomas en Jacco ontzettend fijne mensen om mee samen te werken. Deze samenwerking verloopt zeer natuurlijk, zowel voor, tijdens als na een congres.

Wendy EngelsmaSenior Project Manager Medcon International

Inmiddels werken wij ruim 8 jaar met volle tevredenheid met MNT STOKER. Zij denken goed én creatief met ons mee. Door hun deskundigheid, flexibiliteit en fijne manier van werken hoeven wij ons tijdens de events over de techniek geen zorgen te maken. MNT STOKER regelt het perfect!

Judith NoortmanManager Sponsoring, CSR en Events Allen & Overy LLP

Corporate events

In de loop der jaren heeft MNT STOKER zich gespecialiseerd in het verzorgen van audiovisuele producties voor de zakelijke markt. We leveren audiovisuele techniek (en technici) voor uw business meeting, business event maar ook steeds vaker een online hybride event. Alle techniek voor een beurs, congres, seminar, bijeenkomst, (product)presentatie of bedrijfsfeest nemen wij voor u uit handen. Dit alles doen we op onze eigen manier; spot-on.

Ons team

Onze technici zijn zeer bevlogen, kundig en representatief voor uw corporate event. We werken met een vast team en kunnen gemakkelijk opschalen doordat we een groot netwerk van vaste technici om ons heen hebben verzameld. Het team hanteert een uniforme werkwijze en kent de apparatuur door en door. Op die manier borgen we onze hoge kwaliteit, keer op keer.

Werken bij MNT STOKER

Op zoek naar een leuke werkplek? Wij zijn regelmatig op zoek naar technici om ons team uit te breiden. Solliciteer vandaag nog.

Bekijk onze vacatures