Diensten

MNT STOKER is gespecialiseerd in het verzorgen van audiovisuele techniek voor corporate events. Hierbij maken wij onderscheid tussen: 

Deze diensten hebben één ding gemeen; het overbrengen van een boodschap staat centraal. Een stabiele livestream, kraakhelder geluid, een extra spotje op de juiste plek, het draagt allemaal bij aan de beleving.

Wat klanten van ons vinden:

Hoe kunnen we helpen?” – deze vraag staat centraal bij MNT. Servicegericht, denken in oplossingen, hands-on, goede kwaliteit, kennis van zaken, maken gebruik van de nieuwste technologieën, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt. Daarnaast zijn Thomas en Jacco ontzettend fijne mensen om mee samen te werken. Deze samenwerking verloopt zeer natuurlijk, zowel voor, tijdens als na een congres.

Wendy EngelsmaSenior Project Manager Medcon International

Inmiddels werken wij ruim 8 jaar met volle tevredenheid met MNT STOKER. Zij denken goed én creatief met ons mee. Door hun deskundigheid, flexibiliteit en fijne manier van werken hoeven wij ons tijdens de events over de techniek geen zorgen te maken. MNT STOKER regelt het perfect!

Judith NoortmanManager Sponsoring, CSR en Events Allen & Overy LLP

Van inventarisatie naar realisatie

MNT STOKER denkt graag met u mee over hoe onze audiovisuele techniek in het grotere geheel van uw corporate event past. We beginnen daarom altijd met het inventariseren van alle behoeftes. Hoeveel sprekers komen presenteren? Gaan zij een video of slide tonen? Maar ook: hoe ziet de locatie eruit? Het zijn allemaal vragen die de uiteindelijke invulling van techniek bepalen. Vervolgens is onze uitdaging om deze techniek op een subtiele, maar juiste wijze in uw corporate event te integreren.

Een volledig en realistisch beeld

Eén beeld zegt vaak meer dan honderd woorden. We begrijpen dat het lastig kan zijn om in te beelden hoe een audiovisuele productie eruit komt te zien. Op verzoek kunnen we daarom de gehele situatie 3D in kaart brengen. U heeft dan een duidelijk overzicht van de locatie en krijg een eerste indruk van de sfeer. Vanuit ons netwerk kunnen we ook goed meedenken en advies geven over onderwerpen als de cateraar en DJ. Dit kunnen zaken zijn waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wel zo handig dat iemand meedenkt dus!

Gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen

Als audiovisueel bedrijf ligt onze expertise in het faciliteren van projecties, lichtshows, audiotechniek en livestreaming. U kunt dus (onder andere) bij ons terecht voor visuele oplossingen, uitlichten van uw locatie, uitversterken van sprekers en het live online uitzenden van uw corporate event. Leest u hieronder meer over onze diensten:

Business meetings

Congres, seminar of een andere zakelijke bijeenkomst? Wij helpen u graag met de techniek.

Lees meer

Business events

Van productpresentatie tot het jaarlijkse bedrijfsfeest; het valt of staat met de juiste audiovisuele beleving.

Lees meer

Online hybride events

Digitaal is het verlengstuk van uw fysieke business meeting of event. Uw gast maakt zelf de keuze; live aanwezig of vanuit huis.

Lees meer