Business events

Een business event is synoniem voor een bedrijfsevenement. We gebruiken bewust de term ‘evenement’ want de tijd van een eenvoudige bijeenkomst met ‘slechts’ een hapje en een drankje is allang voorbij. Een business event kan een losstaande gebeurtenis zijn, maar ook een vervolg op een business meeting. Daarnaast kan een business event ook in hybride vorm plaatsvinden.

Wat klanten van ons vinden:

Hoe kunnen we helpen?” – deze vraag staat centraal bij MNT. Servicegericht, denken in oplossingen, hands-on, goede kwaliteit, kennis van zaken, maken gebruik van de nieuwste technologieën, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt. Daarnaast zijn Thomas en Jacco ontzettend fijne mensen om mee samen te werken. Deze samenwerking verloopt zeer natuurlijk, zowel voor, tijdens als na een congres.

Wendy EngelsmaSenior Project Manager Medcon International

Business events, geregeld van A tot Z

Moet u binnenkort een business evenement organiseren? Dan wilt u natuurlijk indruk op uw doelgroep maken. MNT STOKER denkt graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat de techniek ondersteunend is aan de wensen, setting en locatie. Vanuit ons netwerk kunnen we ook goed meedenken en advies geven over onderwerpen als de cateraar en DJ. Dit kunnen zaken zijn waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wel zo handig dat iemand meedenkt dus!

Van productpresentatie tot personeelsfeest

MNT STOKER verzorgt de techniek en/of online registratie voor onder andere:

  • Productpresentatie
  • Workshop
  • Diner
  • Personeelsfeest

'Spot-on' business events

Of het nu gaat om het belichten van een eetzaal of versterken van een zanger, band of DJ, we streven altijd naar een ‘spot-on’ ervaring. We doen dit overigens al meer dan 25 jaar vanuit onze vestigingen in Diemen en Joure. U kunt daarom met een gerust hart uw audiovisuele oplossing bij ons beleggen. Meer weten? We nemen graag contact met u op.

Nationale Borg De Westerkerk, Amsterdam

Bekijk project