Business meeting

Onder ‘business meetings’ verstaan wij zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, seminar of beurs. Het gaat vaak om een ontmoeting tussen meerdere professionals om nieuwe ideeën, doelen of bepaalde onderwerpen te bespreken. Deze business meetings hebben in ieder geval altijd een bepaald doel. Afsluitend vindt vaak nog een business event plaats, in de vorm van een diner en/of feest. Wij ondersteunen u graag op het gebied van de benodigde techniek.

Wat klanten van ons vinden:

Hoe kunnen we helpen?” – deze vraag staat centraal bij MNT. Servicegericht, denken in oplossingen, hands-on, goede kwaliteit, kennis van zaken, maken gebruik van de nieuwste technologieën, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt. Daarnaast zijn Thomas en Jacco ontzettend fijne mensen om mee samen te werken. Deze samenwerking verloopt zeer natuurlijk, zowel voor, tijdens als na een congres.

Wendy EngelsmaSenior Project Manager Medcon International

Van vergadering tot symposia

MNT STOKER verzorgt de techniek en/of online registratie voor onder andere:

  • Vergaderingen
  • Conferenties
  • Congressen
  • Seminars
  • Symposia

‘Spot-on’ business meetings

Of het nu gaat om het leveren van een LED scherm voor een kleine vergadering of een groot symposium met meerdere sprekers, we streven altijd naar een ‘spot-on’ ervaring. We doen dit overigens al meer dan 25 jaar vanuit onze vestigingen in Diemen en Joure. U kunt daarom met een gerust hart uw audiovisuele oplossing bij ons beleggen. Meer weten? We nemen graag contact met u op.

Medcon International Mövenpick Hotel, Amsterdam

Bekijk project