Online hybride events

Een corporate event zoals een business meeting of business event kan op meerdere manieren plaatsvinden: fysiek, online en een combinatie van beide. Steeds vaker is een samenkomst niet meer alleen fysiek, maar ook online. We spreken dan over ‘online hybride events’. Dit doen we door het fysieke event te ‘streamen’. Op die manier kunt u gasten zelf de keuze laten: fysiek aanwezig zijn of vanaf een externe locatie. Daarbij zien we een duidelijke trend dat gasten steeds vaker online deelnemen.

Wat klanten van ons vinden:

Hoe kunnen we helpen?” – deze vraag staat centraal bij MNT. Servicegericht, denken in oplossingen, hands-on, goede kwaliteit, kennis van zaken, maken gebruik van de nieuwste technologieën, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt. Daarnaast zijn Thomas en Jacco ontzettend fijne mensen om mee samen te werken. Deze samenwerking verloopt zeer natuurlijk, zowel voor, tijdens als na een congres.

Wendy EngelsmaSenior Project Manager Medcon International

Professionele videosystemen voor een optimale livestream

MNT STOKER heeft professionele videosystemen en jarenlange ervaring met het opzetten van een livestream. Beeld en geluid worden rechtstreeks opgenomen en uitgezonden op bekende kanalen als Youtube, Facebook of een afgeschermde omgeving. U kunt op deze manier zelf bepalen wie u laat meekijken. Onze videotechnici kunnen de livestream geheel opmaken in uw eigen huisstijl. Een stream opnemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Interactie als brug tussen fysiek en online

Een veelgestelde vraag is of het ook mogelijk is om betrokkenheid te creëren tussen online en offline deelnemers. Het korte antwoord: absoluut! Met onze geavanceerde systemen kunnen we realtime fysiek aanwezigen evenals online aanwezigen laten stemmen of antwoorden. Op die manier ontstaat er interactie tussen online en offline en wordt de betrokkenheid verhoogd. Wilt u weten hoe we dit doen? Wij geven u graag een vrijblijvende demonstratie.

Allen & Overy Apollohal, Amsterdam

Bekijk project