Home » Matter of taste

Matter of Taste

Matter of Taste is een bekende cateraar in Amsterdam. De thuisbasis is het West-Indisch Huis, maar ze verzorgen ook catering op andere unieke locaties door het hele land. Matter of Taste is als het ware een toprestaurant op wielen en wij reizen regelmatig met ze mee. Van grote, formele evenementen tot het ontwikkelen van spannende concepten en verrassende smaakcombinaties – Matter of Taste denkt graag mee om unieke en eigentijdse catering te realiseren. Aan ons de uitdagende taak om de audiovisuele ondersteuning in te vullen.

Matter of Taste; eigentijdse cateraar van hoge kwaliteit

Vanuit de thuisbasis in het West-Indisch Huis, hartje Amsterdam, kan Matter of Taste overal aan de slag. In Amsterdam en omstreken werken wij regelmatig met ze samen op een aantal bijzondere locaties, zoals de Westerkerk, de Duif, Passenger Terminal Amsterdam, de Vondelkerk en natuurlijk de thuisbasis het West-Indisch Huis.

Ook op zoek naar een (vaste) audiovisuele leverancier voor uw locatie? We komen graag vrijblijvend met u in contact. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw corporate event bij Matter of Taste?

Laat een bericht achter middels dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.