Home » Stadsherstel Amsterdam

Stadsherstel Amsterdam

Stadsherstel Amsterdam redt monumenten en beeldbepalende panden door ze zorgvuldig te restaureren, een passende bestemming te geven en te verhuren. Deze bijzondere eventlocaties in Amsterdam en omstreken zijn zeer geschikt voor recepties, diners, huwelijken en concerten. Stadsherstel heeft 13 verschillende locaties en MNT Stoker is vaste leverancier van beeld, geluid en licht voor de diverse fysieke, maar ook online en hybride evenementen.

De Duif; een verborgen parel aan de Prinsengracht

Eén van de locaties van Stadsherstel is de Duif. Een verborgen parel aan de Prinsengracht, tegenover het idyllische Amsterdam. Bedrijven kiezen veelal voor dit rijksmonument om haar prestigieuze uitstraling. Daarnaast is de Duif ook een populaire trouwlocatie. De Duif werkt samen met een aantal partners. Op het gebied van AV leveren wij de techniek voor o.a. congressen, vergaderingen, diners, recepties en bruiloften.

Ook op zoek naar een (vaste) audiovisuele leverancier voor uw locatie? We komen graag vrijblijvend met u in contact. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw corporate event bij Stadsherstel Amsterdam?

Laat een bericht achter middels dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.