Home » Shelter 611

Shelter 611

In het Utrechts Landschap vind je ‘park vliegbasis Soesterberg’. Deze locatie ademt militaire geheimzinnigheid door de bunkers en shelters die het weidse landschap doorbreken. Eén voormalige shelter is ingericht als eventlocatie: Shelter 611. Het is een vrij indeelbare ruimte van maar liefst 780 m2 en geschikt voor uiteenlopende evenementen. “De voormalige F15-shelter vormt een unieke, multifunctionele locatie voor vergaderen, congressen, sport, maar ook voor bijvoorbeeld fotoshoots of filmopnames”, aldus het Utrechts Landschap.

Shelter 611; unieke eventlocatie in weids landschap

De grote open ruimte (met een capaciteit tot 350 personen) is vrij indeelbaar. Als organisator kun je de shelter zelf vormgeven. MNT STOKER heeft een vaste lichtset in de locatie hangen. Voor presentaties is er een vaste videoset aanwezig inclusief groot scherm van 2,55 x 300 meter. Wij kunnen de hele shelter naar jouw wensen uitlichten. Hierdoor is elk evenement in de shelter uniek. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Thomas

Ook op zoek naar een (vaste) audiovisuele leverancier voor uw locatie? We komen graag vrijblijvend met u in contact. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw corporate event in Shelter 611?

Laat een bericht achter middels dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.


    Een greep uit onze locaties